Pilarian canggih

Kapanggih 0 hasilna. Témbongkeun hasil

> Kumbang

Kuring bakal ngajual

Taman Eceran, Biedronka Dobra, caket Szczecin...

PLN 4,000,000
Harta ieu ditugaskeun dina taun 2021, janten énggal sareng dina kaayaan téknis anu sampurna ...
Harta ieu ditugaskeun dina taun 2021, janten énggal, dina kaayaan téknis anu sampurna, sareng konstruksi anu saé ...
900.00 m2rinci
1
Kuring bakal ngajual

Biedronka, Krakow 736 m2

PLN 5,250,000
Harta ieu ditugaskeun dina 2012 sareng terus disewa ku ...
harta ieu commissioned di 2012 sarta terus disewa ku "Biedronka", nu panungtungan ...
736.00 m2rinci
Kuring bakal ngajual

Taman ritel, Biedronka, Inowrocław 1437 m2

PLN 9,000,000
Harta ieu ditugaskeun dina taun 2019, janten énggal, dina kaayaan téknis anu sampurna ...
Harta ieu ditugaskeun dina taun 2019, janten énggal sareng dina kaayaan téknis anu sampurna. The asset greatest ...
1,437.00 m2rinci
1
Kuring bakal ngajual

Kraków 651 m2, Biedronka kalayan kontrak 15 taun

PLN 7,900,000
8 tempat parkir. Kauntungannana: Hiji-hijina toko grosir di perkebunan Salwator City Kraków. tradisi ...
8 tempat parkir. Kauntungannana: Hiji-hijina toko grosir di perkebunan Salwator City Kraków. meuli real estate Tradisional ...
651.00 m2rinci
Kuring bakal ngajual

Biedronka 694 m2, Warsawa, kontrak anyar 10+10...

PLN 9,800,000
16 tempat parkir. Renovasi rencanana dina bulan Désémber 2023 kalayan kontrak anyar 10 taun + 10 taun. ...
16 tempat parkir. Renovasi rencanana dina bulan Désémber 2023 kalayan kontrak anyar 10 taun + 10 taun. Feat: Metro Szwedzka, Bo ...
694.00 m2rinci

Bandingkeun nawaran